Nieuwbouw achter Nice: Les Jardins des Sybilles

€176.000

Chateauneuf-Villesvieille

1 Bedrooms 1 Bathrooms 1 Garages

Contact opnemen

In het achterland van Nice, op minder dan 25 km  van de Promenade des Anglais, onthult de Paillon-vallei een middeleeuws dorp met behouden charme, omgeven door de natuur. Een goed gemarkeerde panoramische route brengt u daar vanuit Nice, via Contes of Tourrette-Levens. Châteauneuf-Villevieille dankt zijn naam aan het oude dorp Châteauneuf-de-Contes, waarvan de opmerkelijk bewaarde versterkte overblijfselen tweehonderd meter hoger liggen.

Châteauneuf-Villevieille, gebouwd op een hoogte van 519 m, verspreid op de helling van de Mont Macaron te midden van olijfbomen en cipressen, heeft een bevoorrechte locatie en biedt een fantastisch uitzicht op de omliggende kleine bergen en de vallei. Niet ver van de grote snelwegen is het dorp gemakkelijk te bereiken: 35 minuten is voldoende om Nice te bereiken, 40 minuten om naar de luchthaven Nice Côte d´Azur te gaan via de A8, bekend als “La Provençale”. Een buslijn rijdt meerdere keren per dag naar Nice. Er wonen nog geen zevenhonderd mensen in dit dorpje, dat vaak wordt bezocht door wandelaars die de schone berglucht opzoeken. Er zijn dan ook vele wandel- en fietsroutes routes in de bergen achter Nice te vinden.

Nieuwbouw Châteauneuf-Villevieille, middeleeuws bergdorpje achter Nice

In Châteauneuf-Villevieille is de lucht puur, is het leven zoet en is het dagelijks leven vredig. Het dorp cultiveert zijn authenticiteit en biedt zo een ideale leefomgeving voor gezinnen en om een rustige tweede huis in Zuid Frankrijk te hebben. De nieuwbouw is perfect gelegen op het bovenste deel van het dorpje voor een maximaal vrij uitzicht. De lokale supermarkt en winkels Contes of Tourrette-Levens zijn slechts een paar minuten rijden met de auto.

De 15 appartementen van de residentie zijn verdeeld in 2 intieme gebouwen die vakkundig op de site zijn verdeeld. Van 2 tot 3 kamers zijn de volumes ontworpen om het meeste uit het landschap te halen. Ruim en licht, ze vervullen uw wensen voor comfort door de nadruk te leggen op kwaliteitsservices. Het interieur wordt benadrukt door grote erkers en uitgebreid met royale buitenruimtes: balkon, terras of privétuin op de begane grond. Geïmplanteerd in de helling van het land, langs het beplante pad olijfbomen, de 13 villa’s staan ​​op de frontlinie om van het panorama te genieten!

Eigentijdse stijl

De eigentijdse stijl is gekozen door de architecten ABC JP CABANE en ERADES & BOUZAT. De gezuiverde volumes betekenen een prachtige elegantie, terwijl de gevels in heldere coatings de kleuren weerspiegelen van de typische constructies van het dorp. Vanaf de ingang van de woning komt alleen de eerste verdieping tevoorschijn, met behoud van ieders privacy. De balkons en terrassen bieden onbeperkt toegang tot de vallei. Van 3 tot 4 kamers, elke villa is ontworpen om in alle rust te genieten van de natuur om u heen.

Prijzen zijn tussen € 176.000 en € 300.000

Vyrex Solutions | 2018