Nieuwbouw appartement Antibes Juan les Pins, met zwembad en zeezicht

€295.000

Antibes, Antibes|juan les pins

Contact opnemen

Nieuwbouw appartement Antibes Juan les Pins, met zwembad en zeezicht

Zoekt u een internationale omgeving met de allure van de Côte d’Azur, maar toch de gezelligheid van een Zuid Frans dorpje? Dan is Antibes Juan les Pins voor u een prachtige plek. Bekend om de heerlijke zandstranden en vele activiteiten zoals het wereldberoemde Jazz in Juan festival. Antibes Juan les Pins is het hele jaar door gezellig. Met versmarkten, vele restaurants en café’s. Er is een drukbezochte jachthaven en het Picasso museum. Antibes Juan les Pins ligt op slechts tien minuten via de kust naar Cannes f naar Nice, dus perfect centraal gelegen.

Nieuwbouw appartement Antibes Juan les Pins, met zwembad en zeezicht

Een nieuwbouw appartement Antibes Juan les Pins met zeezicht, daar zoekt iedereen natuurlijk naar. De kans is om er snel bij te zijn, zodat u twee jaar voor oplevering al kunt genieten van het uitzicht dat straks heeft. De bovenste verdieping heeft altijd de beste vergezichten, maar in dit complex krijgt u ook uitzicht op de Iles des Lerins voor de kust van Cannes, de Alpen, Cap d’Antibes tot aan de Cap Croisette en de baai van Juan les Pins. Kortom, een uitzicht dat meer dan de moeite waard is.

Snelle beslissers reserveren met slechts 5% aanbetaling en betalen vervolgens gedurende twee jaar langzaam af, richting de datum van oplevering in 2018. De entree van uw nieuwbouw appartement Antibes Juan les Pins is stijlvol, met oude robuuste stenen muren. Binnen het domein is een parkje aangelegd met een zwembad voor de eigenaars van de appartementen. De ligging is centraal, op slechts enkele minuten van het centrum en de stranden.

Uw nieuwbouw appartement Antibes Juan les Pins wordt gebouwd met materialen van de hoogste kwaliteit en tien jaar garantie. De notariskosten zijn 3 x zo laag als bij bestaande bouw en u kunt voor de bouw begint nog wijzingen aanbrengen in de structuur van uw appartement zoals het verplaatsen van een muur of deur om de ruimtes naar uw eigen inzicht te maken.

Prijs indicatie nieuwbouw appartement Antibes Juan les Pins, met zwembad en zeezicht

Studio 24m2, 160 000 euro

Appartement 1 slaapkamer 42m2, 225 000 euro

Appartement, 2 slaapkamers 62m2, 295 000 euro

Appartement, 3 slaapkamers 98m2, 490 000 euro

3338
Vyrex Solutions | 2018