Nieuwbouw appartement te koop in Beausoleil

€256.000

Beausoleil, Beausoleil

Contact opnemen

U ziet niet vaak een advertentie met ‘Te koop: nieuwbouw appartement te koop in Beausoleil, Côte d’Azur’. Er is dan ook niet veel plaats vrij op dit werkelijk idyllische plekje van Zuid Frankrijk, nét naast Monaco. Hier wil iedereen wel wonen; niet allen liefhebbers van het goede leven, maar ook voor ondernemers die in Monaco werken maar in Frankrijk (willen) wonen is Beausoleil een ideale uitvalsbasis voor internationaal zaken doen. Of gewoon om internationaal te genieten. Vanuit Beausoleil bent u in 2 minuten in Monaco, in 15 minuten in Italie of in 20 minuten bij Nice Airport.

Nieuwbouw appartement te koop in Beausoleil

Het nieuwe project in Beausoleil ligt in een klein straatje, in een rustige woonwijk. Vanuit uw nieuwbouw appartement in Beausoleil wandelt u zo door de smalle straatje van Beausoleil, ook wel het Montmartre van de Côte d’Azur genoemd naar het hart van de stad. Hier zijn alle winkels en voorzieningen zoals kleine winkels, een vers markthal, het postkantoor, het gemeentehuis, een theater en veel gezellige restaurants. Dit is een kleine residentie van 4 verdiepingen met in totaal 31 appartementen. De woonkamer leidt naar uit een balkon of wanneer u op de bovenste verdieping woont, naar een ‘sky terras. Vanaf deze plek heeft u uitzicht op de omgeving en ziet u zelfs een glimp van de zee, Monaco met de Tour Odeon, het Paleis en de buurgemeente Roquebrune Cap Martin.

Een dergelijk nieuwbouw appartement in Beausoleil wordt natuurlijk tiptop opgeleverd. Zo wordt het complex aangelegd met een eigen weelderige tuin, beplant met olijfbomen en andere mediterrane planten. Het resultaat is een stijlvolle woning, omringd door natuur, dichtbij het centrum van Beausoleil en op een steenworp afstand van Monaco.

Nieuwbouw appartement te koop in Beausoleil

Er zijn verschillende type appartementen te koop.

Twee kamer appartementen (waarvan 1 slaapkamer)

35 m² tot 49 m² Prijzen vanaf € 256.000

 

Drie kamer appartementen (waarvan 2 slaapkamers)

60 m² tot 66 m² Prijzen vanaf € 396.000

 

Vier kamer appartementen (waarvan 3 slaapkamers)

95 m² tot 130 m² Prijzen vanaf € 896.000

 

Eigen parkeerplaats

€ 20.000

 

 

3110
Vyrex Solutions | 2018