Nieuwbouw in hartje Nice, schuin achter Negresco

€280.000

Nice

Contact opnemen

Premiere! Nieuwbouw in hartje Nice met zeezicht, zwembad en sportschool

Zo’n compleet nieuwbouw project in Nice Côte d’Azur zien we niet vaak: ideaal gelegen in het centrum, schuin achter Hotel Negresco. Alle appartementen, ook op de begane grond met tuin hebben zeezicht en kijken over de stad Nice heen. Werkelijk een plaatje. Het gebouw zelf is 5 verdiepingen groot en biedt appartementen van 1, 2, 3 en 4 slaapkamers.

Naast het geweldige uitzicht geniet u van een zwembad, een sportschool en het strand en de winkels in de directe omgeving. Twee minuten op de elektrische fiets ( die u als bewoner kunt gebruiken) en u bent aan zee op de Promenade des Anglais. Het is een modern gebouw met zeer luxe afwerking, ingebouwde omkeerbare airco en een domotica systeem waarmee u op afstand rolluiken, licht en verwarming kunt bedienen.

De terrassen zijn van riant formaat om maximaal te profiteren van het uitzicht en de rust in deze wijk. U bevindt zich aan het einde van een doodlopende weg, dus alleen bestemmingsverkeer. Met een riant zwembad voor de deur, een fraaie sportzaal met de nieuwste apparatuur en ruime appartementen op een zeer goede locatie, tegen de heuvel aan maar in het centrum van Nice, is dit een investering waar u jaren van gaat genieten. En ook zeer goed kunt verhuren dankzij de zeer gunstige ligging, in de wijk achter Hotel Negresco. Oplevering eind 2021.

Heeft u belangstelling; neem dan snel contact met ons op!

Vyrex Solutions | 2018