Nieuwbouw in Vence

€133.000

Vence

1 Bedrooms

Contact opnemen

Vence, wie de naam hoort denkt meteen aan vervlogen tijden vol romantiek, pittoreske straatjes, kleine fonteintjes en vanaf iedere kant een prachtig uitzicht. Het Vence van toen is niet zo gek veel veranderd; het lijkt wel of de tijd hier heeft stilgestaan. Een enkele keer komt er natuurlijk wel iets nieuws bij, zoals deze nieuwe appartementen in Vence. Prachtig van vormgeving en perfect qua ligging. De residentie wordt gebouwd op de weg naar Cagnes, en ligt op een steenworp afstand van het centrum van Vence en de woonwijk Vosgelade.

Heerlijk in de vrije natuur: nieuw appartement Vence

Er zijn twee kleine gebouwen met mooie, grote terrassen. Hier kunt u kiezen uit studio’s tot ruime 4 kamer appartementen. Het dak is iets bijzonders; de penthouses of dakvilla’s zijn (zoals het hoort) groots van opzet en het uitzicht is net zo imposant. De goed uitgeruste appartementen zijn zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de eisen van energie-efficiëntie.

Het woord van de architect Alexandre Mauclet
“Zonder afbreuk te doen aan het interieur en comfort en de prestaties van het gebouw, past het project perfect in de omgeving. De openingen, de grote balkons en de terrassen laten iedereen volledig genieten van het uitzicht op de heuvels tot aan de zee. Door het gebruik van hout op de bovenste verdiepingen wordt de integratie in het landschap natuurlijker dan ooit.

Ecologische vormgeving: nieuw appartement Vence

Vence ligt op een paar minuten van Cagnes-sur-Mer en kijkt uit over de kustlijn en biedt een aangename kwaliteit van leven aan haar bewoners. Het hart van de historische stad met zijn oude wallen, zijn typische huizen met oude stenen, fonteinen, kleine winkeltjes en kunstenaarsgalerijen geven Vence een levendige en warme Provençaalse sfeer.

Duffy, Matisse en Chagal waren gecharmeerd van de lichten, de zoetheid van het leven en de schoonheid van deze plek. Vence zit vol charme, rust en harmonie en trekt jaarlijkse vele bezoekers het Nuits du Sud muziekfestival. Rijk aan zijn Ligurische verleden, ontdekt u in het hart van de middeleeuwse stad kostbare overblijfselen, zoals de zuilen van de Marseille en de overblijfselen van een Romeinse triomfboog. Uitkijkend over de middeleeuwse stad is de toren opgetrokken in de 12e eeuw en het kasteel van Villeneuve dateert uit de 17e eeuw.

De schilder Matisse heeft 4 jaar lang plannen gemaakt voor de rozenkranskapel en heeft dit monument in zijn geheel gemaakt, van architectuur tot meubels en glas in lood. De eerste steen van het gebouw werd gelegd in 1949 en de kapel werd ingewijd in 1951. Het is gemakkelijk te zien dankzij het dak van witte en blauwe tegels en zijn 13 meter hoge smeedijzeren kruis. De kapel is het hele jaar door te bezichtigen en er zijn ook werken van Matisse te zien.

Wie wil er niet in Vence wonen?

Met deze nieuwe appartementen die een natuurlijke ecologische uitstraling hebben door de groene terrassen en het hout, voelt u zich dichtbij de natuur en de historie.

Prijs indicatie

Studio kopen in Vence vanaf 133.000 euro
1 slaapkamer appartement te koop in Vence vanaf 187.000 euro
2 slaapkamer appartement kopen in Vence vanaf 282.000 euro
3 slaapkamer dakappartement (penthouse) in Vence vanaf 480.000 euro

Oplevering eerste kwartaal 2020.

Vyrex Solutions | 2018