Nieuwbouw La Colle sur Loup, aan rand van regionaal park

€194.000

La Colle sur Loup|Saint Paul de Vence, , Frankrijk, La colle sur loup|saint paul de vence

1 Bedrooms 1 Bathrooms

Contact opnemen

La Colle sur Loup is een van de beste bewaarde geheimpjes aan de Côte d’Azur. Dit bijna dromerige, typisch Provençaalse stadje ligt tussen Roquefort les Pins en Saint Paul de Vence en op slechts 12 minuten van zee. La Colle sur Loup heeft een gezellige dorpskern met middeleeuwse klinkertjes, een kerkje en vooral veel groen uitzicht. Hier geen drukke mensenmassa’s maar vooral veel lokale bevolking die als geen ander weet waar het prettig wonen is. En prettig wonen kunt u zeker in deze nieuwbouw appartementen in La Colle Sur Loup.

Het domein bestaat uit 2 gebouwen en grenst aan het regionale park ‘Rives du Loup’ waardoor de rust voor altijd blijft gewaarborgd. Het park is 55 hectare groot en volgt de rivier de Loup. De drukte kunt u altijd nog opzoeken in de omliggende gemeenten, al is La Colle sur Loup zelf ook geliefd bij de ‘gourmands’.

Betaalbare nieuwbouw La Colle sur Loup

Deze nieuwbouw La Colle sur Loup is zeer betaalbaar en wordt gebouwd op slechts twee minuten van het centrum en dichtbij uitvalswegen naar Nice, Antibes en Cagnes sur Mer. Binnen vijf minuten bent u in Polygone Riviera; een van de best bezochte shopping en entertainment attracties in Zuid Frankrijk! De ligging is gericht op rust, ruimte en groen. De locatie ligt met de rug naar de straat en nestelt zich in een groen hart; een grote gemeenschappelijke tuin met olijfbomen, platanen en andere zuidelijke plantensoorten. Een aantal appartementen heeft uitzicht op het dorp Saint Paul de Vence. De twee gebouwen met elk 1 verdieping zorgen voor een kleinschalig karakter van de in totaal 26 appartementen, Er is keuze tussen een studio tot 3 slaapkamer appartementen die vrijwel allemaal beschikken over grote terrassen over een heerlijke tuin.

De officiële verkoop gaat in juli 2017 van start; oplevering in 2019.

Prijs indicatie nieuwbouw La Colle sur Loup

Nieuwbouw studio tot 32 m2. Prijs vanaf 170.000

Nieuwbouw appartement 1 slaapkamer tot 49 m2. Prijs vanaf 194.000

Nieuwbouw appartement 2 slaapkamers tot 60 m2. Prijs vanaf 250.000

Nieuwbouw appartement 3 slaapkamers tot 80 m2. Prijs vanaf 324.000

 

364468
Vyrex Solutions | 2018