Nieuwbouw Menton in groene ecowijk

€157.000

Menton, Menton

2 Bedrooms 1 Bathrooms

Contact opnemen

In Menton verschijnt het ecodistrict Jardins du Careï; met de grootste zorg samengesteld en veel aandacht voor de architectuur-, landschaps- en milieu menton. Deze groene wijk integreert harmonieus met de Menton heuvels hellingen in een opnieuw ontworpen lay-out.

Deze groene ecowijk wordt gebouwd als een echt klein dorp. De nieuwbouw Menton heeft dan ook veel openbare ruimtes met pleintjes, tuinen, promenades, speeltuinen en fonteintjes nodigen uit om heerlijk te genieten van uw woonwijk. Een soort Central Park in het klein maar dan aan de Côte d’Azur.

 

Nieuwbouw Menton in groene ecowijk

Wie hier woont, vindt zichzelf terug in een oase van rust en de groene natuur. De gebouwen in deze groene tuinen hebben de warme kleuren uit het palet waar Menton zo bekend om staat in warm beige, oker en geel. De eigentijdse stijl van de leuningen en smeedwerk wordt afgewisseld met natuurstenen elementen voor een modern geheel.

Luxe energiezuinige afwerking voor deze nieuwbouw Menton

Geheel in de lijn van een moderne groene ecowijk is uw nieuwbouw appartement in Menton voorzien materialen die bijdragen tot de beste geluids- en warmte isolatie. Grote binnentegels, 45 x 45 cm, op de vloer in alle hoofdruimtes, kleuren naar keuze. Luiken voor alle ramen. Individuele verwarming in elk appartement. Badkamer met badmeubel met spiegel, striplicht. Badkamer en doucheruimte uitgerust met een elektrische handdoek radiator. Decoratieve aardewerk wandtegels 25 x 40 cm, rondom badkuipen en douchebakken. Satijn gladde verf op alle wanden en plafonds.

Ook qua beveiliging is alles op het hoogste niveau zoals Isoblinded full-sided landingsdeuren, uitgerust met een ingetoetst A2P * veiligheidsslot. Automatische verlichting in alle gemeenschappelijke ruimtes. Toegang parkeren via de deur van de afstandsbediening. Toegangscontrole tot entreehallen via videofoon en Vigik-lezer.

Al dit fraais qua nieuwbouw Menton toch zeer betaalbaar

Kijkt u maar naar de prijzen:

Nieuwbouw Menton studio van 26 m2 (partij B03) prijzen vanaf 157 000 euro
Nieuwbouw Menton 1 slaapkamer van 41 m2 (perceel A05) prijzen vanaf 190.000 euro
Nieuwbouw Menton 2 slaapkamers van 62 m2 (perceel B18) prijzen vanaf 252.000 € (3)

Met de uitlopers van de Franse Alpen als omlijsting overziet Menton de turquoise wateren van de Middellandse Zee van Cap Martin tot aan het puntje van de Italiaanse Mortola. Want dat maakt Menton extra leuk; u wandelt zo naar Italië. Hier kunt u heerlijk genieten van de Zuid Franse zon met gemiddeld 316 dagen zon per jaar. Het is niet voor niets dat Menton een officieel openlucht kuuroord is sinds 1919. Mede dankzij het milde klimaat trokken begin vorige eeuw veel welgestelde families naar Menton en zorgen de vele luxe villa’s en hotels voor een exclusief karakter. Menton wordt ook wel ‘De Parel van Frankrijk’ genoemd en met uw nieuwsbouw appartement in een nieuwe groene ecowijk maakt u onderdeel uit van deze bijzondere badplaats. De TGV uit Parijs brengt u rechtstreeks naar het treinstation Menton, dat op slechts 31 kilometer van Nice ligt en dicht bij de Italiaanse steden San Remo en Ventimiglia. De stad vol kunst en geschiedenis staat internationaal bekend om het jaarlijkse Fête de Citron

366271

Vyrex Solutions | 2018