Huis verkopen

Prachtige boerderij, 2,7 hectare, 5 slaapkamers, appartement, ruiterfaciliteiten. Dichtbij het land

€ 392.200
Oppervlakte 220 m²
Perceel 27842 m²
Aantal kamers 9 kamers

A19386LSL14 – Uitzonderlijk goed gepresenteerde traditionele Normandische boerderij met ruiterfaciliteiten, paddocks en tuinen. Drie stalblokken met 13 boxen, weide met stal, kleine overdekte arena voor miniaturen met zandvloer, hooischuur en een werkplaats die kan worden omgebouwd tot extra stalling.
Dit indrukwekkende huis heeft een renovatie ondergaan, inclusief een nieuwe cv-ketel op gas, ramen, een interne uitbreiding van de woonruimte om een extra slaapkamer en een studio-appartement te creëren! Er zijn ook werkzaamheden uitgevoerd aan de bijgebouwen om de ruiterfaciliteiten uit te breiden.
Informatie over de risico’s waaraan dit pand is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 392.200
 • Type objectOnbekend
 • Kamers9
 • Slaapkamers5
 • Badkamers3
 • ReferentieUF-A19386LSL14

Locatie

Dit object ligt in Calvados (regio Normandië).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod