Huis verkopen

Uitzonderlijk Normandisch gebouwencomplex bestaande uit drie charmante huizen

€ 556.000
Oppervlakte 300 m²
Perceel 2896 m²
Aantal kamers 15 kamers

A09168 – In het hart van een klein dorp. 5 minuten van de winkels, biedt dit een potentieel van ongeveer 750 m² nuttige ruimte. Grote renovaties aan de gebouwen zijn al uitgevoerd.
Het enige wat overblijft is om een functie toe te kennen aan bepaalde kamers en de renovatie te voltooien volgens uw smaak.
Het huis heeft geprofiteerd van een restauratie van het houtwerk binnen en buiten, evenals van bepaalde vloeren door bekwame ambachtslieden, om het oorspronkelijke karakter te behouden.
Het geheel biedt reële mogelijkheden voor het uitvoeren van diverse en gevarieerde activiteiten met een groot potentieel voor ontwikkeling.
Een activiteit van gite of bed and breakfast kan worden gecreëerd om een mogelijkheid van extra inkomen te bieden dankzij de vele kamers die niet zijn ingericht.
Het geheel is gebouwd op een omheind terrein van ongeveer 2896 m ².

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 556.000
 • Type objectHuis
 • Kamers15
 • Slaapkamers7
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A09168

Locatie

Dit object ligt in Les Andelys (27700), in Eure (regio Normandië).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod