Huis verkopen

Elegante kasteelwoning met originele kenmerken, gebruikt als b en b

€ 246.750
Oppervlakte 286 m²

In een klein gehucht staat dit prachtige kasteel vol originele kenmerken, originele open haarden, parketvloeren, een elegante wenteltrap en meer.
Het pand staat op een perceel van twee hectare en heeft veel prachtige bijgebouwen. De tuinen zijn volledig omheind en de hoofdingang heeft een elegante poort.
In de afgelopen jaren is het pand gebruikt als bed and breakfast bedrijf, wat de eigenaren een goed inkomen oplevert.
Het kasteel bestaat momenteel uit-
Kelderverdieping – Deze ruimtes zijn droog en hebben momenteel een wijnkelder, opslagruimtes en de stookruimte.
Begane grond – Inkomhal met een originele toegangsdeur. WC. Grote salon met een originele open haard en kasten en een deur naar de achtertuin en binnenplaats. Een kleine originele keuken met een deur naar de achterzijde van het pand. Een grote keuken met een open haard en originele kasten, deze kamer was ooit de eetkamer en heeft momenteel ingebouwde keukenkasten aan een kant.
Eerste verdieping – Drie tweepersoons slaapkamers, allen met eigen badkamer, een eenpersoons slaapkamer en een overloop met parketvloer.
Tweede verdieping – Twee slaapkamers en een familie badkamer. Er is ook een ouderslaapkamer (35m²) op dit niveau die wat bijgewerkt moet worden. Het heeft een parketvloer en ramen die uitkijken op de tuin. Er is ook een toilet in een hoek en de leidingen om een volledig werkende badkamer te installeren.

Op het terrein staan diverse bijgebouwen, waaronder een grote stevige schuur, een oud stenen huisje/stal, een kippenren, een open schuur en vele kleinere gebouwen. De paddock heeft een ingang aan de achterzijde van het pand en via de oprijlaan.

Geothermische centrale verwarming
Driefasige elektriciteitsvoorziening
Bron en leidingwater
Individuele riolering – moet enigszins bijgewerkt worden

Een prachtig pand met zoveel mogelijkheden en klaar voor gebruik als comfortabel familiehuis of als b en b bedrijf.

Prix hors honoraires 235 000€, honoraires à la charge de l’acquéreur à 5%TTC

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 246.750
 • Type objectChateau/prestige
 • Slaapkamers7
 • Badkamers5
 • Referentie5017515

Locatie

Dit object ligt in Manche (regio Normandië).

Contact opnemen

ASI Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod