Huis verkopen

Vrijstaand huis met 2 slaapkamers, garage en bijgebouwen op 35 minuten van de kust

€ 130.800
Oppervlakte 110 m²
Perceel 1017 m²
Aantal kamers 6 kamers

A23120KIW50 – Ruime vrijstaande woning met 2 slaapkamers in een rustige omgeving met garage en bijgebouwen. Deze woning bestaat op de begane grond uit: grote keuken met vrijstaande kasten en eethoek, aparte eetkamer met sierschouw, woonkamer met balkenplafond, hal, doucheruimte met toilet en een lichte serre met uitzicht op de tuin. Op de eerste verdieping zijn er twee tweepersoonsslaapkamers, waarvan een met een inloopkast en een Juliet-balkon, en twee andere kleine kamers. De tuin heeft volwassen bomen waaronder fruitbomen en struiken. De bijgebouwen zijn in goede staat en aangesloten op elektriciteit.
Het huis ligt op ongeveer een kilometer van het dorpscentrum waar je een paar bars en een kleine winkel vindt en op 8 minuten rijden van de stad Ducey die een volledig aanbod aan voorzieningen heeft – bakkers, supermarkt, benzinestation, bars en restaurants en een wekelijkse boerenmarkt.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 130.800
 • Type objectOnbekend
 • Kamers6
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A23120KIW50

Locatie

Dit object ligt in Saint-Laurent-de-Terregatte (50240), in Manche (regio Normandië).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod