Huis verkopen

Landelijke locatie, omheind land

€ 127.200
Oppervlakte 90 m²

Dit idyllische plattelandshuisje ligt op het platteland, op ongeveer twee minuten rijden van het dorpscentrum en de plaatselijke voorzieningen.
Het is veel ruimer dan het lijkt, met een grote zitkamer met balkenplafond en open haard, een keuken/eetkamer met inbouwkasten, twee grote slaapkamers, nog een kantoor/werkruimte en een grote badkamer. Bijna alle kamers hebben originele elementen en het pand heeft onlangs een nieuw dak gekregen.
Aan de achterkant van het huis is een zonnig terras met uitzicht over de tuin. De garage en de oude schuur bevinden zich links van het huis en hebben een zolderruimte. Het dak van een deel van dit bijgebouw heeft wat aandacht nodig.
Het huisje zelf verkeert in een zeer goede algemene staat en heeft een individuele riolering, een elektrische boiler en dubbele beglazing.
De omgeving staat bekend om zijn fiets- en wandelpaden, ooit oude spoorlijnen. Deze zijn vanaf het huis bereikbaar zonder door het dorp te hoeven rijden. De omgeving is perfect om te genieten van een rustige landelijke sfeer en toch niet ver van het dorp.
Het terrein is omheind en heeft geen inkijk, het is voornamelijk gras omdat het pand momenteel een vakantiehuis is.

Op de grens van de departementen Orne en Mayenne is er veel te zien en te ontdekken. Veerboothavens liggen op ongeveer anderhalf uur van het pand, net als het dichtstbijzijnde vliegveld.

Dit is een perfect vakantieverblijf of hoofdverblijf voor degenen die willen genieten van de Franse levensstijl.

Prix hors honoraires 120 000€, honoraires à la charge de l’acquéreur à 6%TTC

Informatie over de risico’s waaraan dit product is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr
DPE pas requis – pas de chauffage

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 127.200
 • Type objectTerrein
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • Referentie6153515

Locatie

Dit object ligt in Ceaucé (61330), in Orne (regio Normandië).

Contact opnemen

ASI Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod