Huis verkopen

Mooie cottage met gastenverblijf, paddocks en bijgebouwen

€ 229.900
Oppervlakte 100 m²

Fantastische kans – Een aantrekkelijke stenen boerderij met een onafhankelijk gastenverblijf met een eigen toegang en tuin, plus andere bijgebouwen en paddocks.
Het pand heeft zoveel te bieden en biedt zowel zakelijke mogelijkheden als ruimte voor grotere gezinnen.
Toegang via een privéweggetje, dit pand is omgeven door eigen land, dat is verdeeld in omheinde paddocks voor verschillende soorten vee.
Het uitzicht is prachtig, de omgeving rustig en er zijn landelijke wandelingen direct vanaf het huis mogelijk.
Naast de hoofdingang is er een tweede, kleine oprijlaan aan de achterkant van het pand, waardoor het gastenverblijf een eigen oprit en parkeerplaats heeft.
Dit biedt de mogelijkheid om het gastenverblijf te verhuren, samen met de omheinde privétuin, zonder de binnenplaats en de privégedeelten van het pand te hoeven doorkruisen.

De hoofdwoning is van steen en is gerenoveerd door ambachtslieden, wordt geleverd met garanties en enkele apparaten.
Een kleine serre aan de voorkant fungeert ook als ingang en heeft deuren naar twee kanten.
De keuken is nieuw en heeft inbouwapparatuur. De zitkamer heeft balkenplafond, een originele open haard en een trap naar een van de drie slaapkamers.
Deze slaapkamer heeft een eigen doucheruimte met toilet. Beide kamers hebben balkenplafonds en veluxramen.
Vanuit de keuken is er een grote bijkeuken met openslaande deuren naar het achterterras. Op de begane grond is ook een toilet en nog een kamer die niet gerenoveerd is, waardoor er veel gebruiksmogelijkheden zijn.
Een trap leidt vanuit een hal naast de bijkeuken naar de eerste verdieping. Op deze verdieping zijn twee tweepersoonsslaapkamers, elk met een nieuwe eigen doucheruimte.
Een andere prachtige ruimte van meer dan 40m² met zichtbare A-spanten, enkele karakteristieke stenen muren en wordt momenteel gebruikt als speelkamer, maar kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden.

Aangrenzend aan de linkerzijde van het hoofdhuis is nog een ruimte, die dienst doet als werkplaats en kan worden opgenomen in de leefruimte.
Een grote schuur met open zijkanten ligt tegenover het hoofdhuis en maakt deel uit van de binnenplaats.

Het gastenverblijf heeft een stenen constructie en is opgetrokken in bungalowstijl. Het heeft een slaapkamer, een badkamer en een ruime open woon-/eet- en keukenruimte.
De keuken heeft een nieuwe, volledig ingerichte werkruimte met een fornuis en vitrines. Deze ruimte is ontworpen als een aparte keuken, maar opent slim naar de zitkamer en eethoek.
Van hieruit is er een glazen deur naar de tuin en een naar de voorkant van het huisje. Een houtkachel bevindt zich aan de ene kant en de eethoek vlakbij de keuken.

Elektrische verwarming
Houtkachel
Dubbele beglazing
Leidingwater en bronwater
Twee nieuwe individuele rioleringssystemen

Dit is een huis dat bezocht moet worden om op waarde te worden geschat, met een idyllische locatie en met de mogelijkheid om ook voor een inkomen te zorgen.

Prix hors honoraires 220000€, honoraires à la charge de l’acquéreur- à 4,5%TTC
Informatie over de risico’s waaraan dit object is blootgesteld is beschikbaar op de website www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 229.900
 • Type objectTerrein
 • Slaapkamers3
 • Badkamers3
 • Referentie6157015

Locatie

Dit object ligt in Ceaucé (61330), in Orne (regio Normandië).

Contact opnemen

ASI Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod