Huis verkopen

Grote elegante woning met tuinen aan de rivier

€ 156.880
Oppervlakte 130 m²

Deze mooie oude molen, gelegen aan de rand van Domfront, is gerenoveerd en biedt sinds kort een inkomen uit Bed and Breakfast verhuur.
De tuinen lopen langzaam af naar de rivier en geven een rustig gevoel. Het pand heeft nog enkele af te werken ruimtes, die verdere accommodatie bieden. Op de onderste verdieping – met uitzicht op de tuinen – is een appartement,
momenteel af te werken, met een badkamer, WC, keuken, woonkamer en twee slaapkamers. Het is toegankelijk via de interne trap of de glazen deur aan de rechterzijde van het huis.
Het hoofdgedeelte van het pand bestaat momenteel uit een hal met een trap naar de boven- en benedenverdieping. De keuken heeft ingebouwde eenheden en een elektrisch fornuis. Een eetkamer bevindt zich aan de andere kant van de hal. Er is ook een toilet met wastafel op dit niveau. De zitkamer is een ruime ruimte met ramen aan de voor- en achterkant, met uitzicht op de tuin en de rivier. Het heeft een open haard met een houtkachel. De vloertegels zijn origineel zeshoekig terracotta.
Een kleine trap leidt naar een grote kamer boven de zitkamer, die is omgebouwd tot een slaapkamer en badkamer. Het is onafgewerkt en een nieuwe eigenaar kan het dus naar eigen smaak inrichten.
Twee tweepersoons slaapkamers, beide met eigen badkamer, bevinden zich op de eerste verdieping en de andere twee bevinden zich op de tweede verdieping, ook met eigen badkamer.
De tuinen zijn verdeeld in verschillende gebieden, één heeft een verhoogd terras met uitzicht op de rivier.
Het pand ligt tegenover een picknick/parkeerplaats, wat handig is als u het gebruikt als bed and breakfast, zodat gasten dicht bij de accommodatie kunnen parkeren.

Oliegestookte centrale verwarming
Houtkachel in de woonkamer
WATERVERWARMING wordt verwarmd door zonne-energie;
WATER IN DE GRENS
Éénfase-elektriciteitsvoorziening
INDIVIDUEEL AFVALSYSTEEM
TELEFOONLIJN EN INTERNET ONTVANGST

Prix hors honoraires 148 000€, honoraires à la charge de l’acquéreur à 6%TTC

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 156.880
 • Type objectTerrein
 • Slaapkamers6
 • Badkamers5
 • Referentie6121815

Locatie

Dit object ligt in Domfront en Poiraie (61700), in Orne (regio Normandië).

Contact opnemen

ASI Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod