Advertentie publiceren

Idyllisch gelegen, ongewone eigendom, hoofdgebouw, 2 gites, potentieel voor meer, tennisbaan, land en

€ 424.000
Oppervlakte 320 m²
Perceel 25322 m²
Aantal kamers 18 kamers

A16411 – Een niet te missen kans. Dit prachtig gepresenteerde pand biedt veel potentieel voor wie een bedrijf zoekt in een prachtige omgeving. Het volledig gerenoveerde hoofdgebouw is onberispelijk en biedt alle accommodatie op de begane grond. De gites zijn ondergebracht in de grote voormalige schuur op de binnenplaats. Een ervan is zeer ruim, momenteel met drie slaapkamers, maar er zijn meer kamers die gemakkelijk kunnen worden opgenomen. De gite met één slaapkamer op de begane grond is compact en heeft een kleine tuin. Er is nog een grote ruimte die momenteel wordt gebruikt als receptie/gameruimte die mogelijkheden biedt voor verdere accommodatie of als feest-/bruiloftslocatie.
De aangelegde tuinen omringen het pand en omvatten diverse ruimtes, waaronder een tennisbaan, een groot stuk grond met groenten, paddocks, stallen en verdere bijgebouwen.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 424.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers18
 • Slaapkamers11
 • Badkamers5
 • ReferentieUF-A16411

Locatie

Dit object ligt in La Coulonche (61220), in Orne (regio Normandië).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod