Huis verkopen

Superplek met uitzicht over Haras du Pin, sfeervol vrijstaand huis met eigen tuin, veel ruimte

€ 162.000
Oppervlakte 88 m²
Perceel 1290 m²
Aantal kamers 3 kamers

A22080LOK61 – Locatie, locatie, locatie, zelden zul je een huis vinden dat ideaal is als permanente of vakantiewoning, zo dicht bij de wereldberoemde Haras du Pin, de thuisbasis van de nationale stoeterij in Normandië. Met prachtig uitzicht over het omringende landschap, op een rustige maar toegankelijke plek, op slechts een korte wandeling naar het plaatselijke restaurant. Het huis heeft veel karakter en een heerlijke privétuin. Het is perfect bewoonbaar, maar met wat modernisering en opfrissing zou het fantastisch kunnen zijn.
Informatie over de risico’s waaraan dit huis is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 162.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers3
 • Slaapkamers2
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A22080LOK61

Locatie

Dit object ligt in Le Pin-au-Haras (61310), in Orne (regio Normandië).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod