Huis verkopen

Prachtig herenhuis met 11 slaapkamers en tuin aan de rivier

€ 143.100
Oppervlakte 365 m²

Een prachtig pand met 11 slaapkamers uit die periode, met karakter en kenmerken uit een tijdperk van elegantie.
Het pand ligt in het historische dorp Lonlay en heeft veel te bieden, met 11 slaapkamers, 4 ontvangstruimten, waarvan sommige met hoge, elegante dubbele deuren die van de ene naar de andere kamer openen, waardoor de twee kamers desgewenst als één kunnen worden gebruikt. Er zijn open haarden in de meeste kamers, originele parketvloeren en de traditionele wenteltrap leidt naar de bovenverdiepingen. Alle kamers hebben hoge plafonds en verschillende hebben sierlijke centrale plafonddecoraties
Naast de genoemde kamers zijn er een inbouwkeuken, een keuken voor de bedienden, een kantoor/boutique, zolders en een kelder met daarin een originele butler’s wijnkelder met afsluitbare deur.
In het pand zijn twee trappenhuizen, een die vroeger door bedienden werd gebruikt en de belangrijkste die zich in de hal van de netrance bevindt en de originele sierlijke vloertegels heeft.
Het uitzicht vanaf de achterkant kijkt uit over de tuinen en het platteland, de garrden en paddock worden omzoomd door de rivier en hebben oude stenen treden naar de voorheen gebruikte ‘wasplaats’.
Vanaf de voorkant van het pand leidt een gewelfde, omheinde oprijlaan naar de binnenplaats aan de achterkant en verschillende bijgebouwen, waaronder de oorspronkelijke stalruimte voor de staljongens.
Nutsvoorzieningen zijn onder andere riolering, driefasige elektriciteitsvoorziening, bron- en leidingwater, centrale verwarming, dubbele beglazing in alle kamers met uitzicht op de tuin.
Dit is een eigendom om te waarderen, te koesteren en te bewaren voor de komende generaties.

Prix hors honoraires 135 000€, honoraires à la charge de l’acquéreur à 6.%TTC

Informatie over de risico’s waaraan deze schat is blootgesteld, is beschikbaar op de website Géorisques

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 143.100
  • Type objectChateau/prestige
  • Badkamers6
  • Referentie6154715

Locatie

Dit object ligt in Lonlay-l'Abbaye (61700), in Orne (regio Normandië).

Contact opnemen

ASI Immobilier

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod