Huis verkopen

Twee landelijke huisjes met bijgebouwen en prachtig uitzicht

€ 54.300
Oppervlakte 120 m²

Twee mooie stenen huisjes gelegen aan het einde van een kleine landelijke weg, met uitzicht op het glooiende landschap van Zuid-Orne.
De huisjes zijn volledig onafhankelijk van elkaar en hebben individuele voorzieningen. Er zijn ook verschillende bijgebouwen, sommige geschakeld en twee andere stenen schuren op hetzelfde perceel.
Nutsvoorzieningen zijn –
Bronwater
Waterleiding
Elektriciteit.
Beide huisjes moeten intern worden bijgewerkt en hebben open haarden en ramen en deuren met enkel glas.
Het linker huisje heeft een interne toegang tot de aangrenzende schuur, wat de mogelijkheid biedt om de bewoonbare ruimte van het huisje aanzienlijk te vergroten, door dit gedeelte op te nemen als onderdeel van de hoofdwoning.
Het rechter huisje heeft een aangrenzende open garage aan de gevel.

De locatie is perfect om te genieten van het lokale platteland en de fietsroutes. De westelijke kustlijn van Frankrijk ligt op ongeveer 45 minuten van het huis en de dichtstbijzijnde havens op een uur en 45 minuten, met luchthavens op ongeveer een uur en twintig minuten afstand.

Geen energielabel nodig

Prix hors honoraires 50 000€, honoraires à la charge de l’acquéreur – forfait 4300€TTC
Informatie over de risico’s waaraan dit product is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 54.300
 • Type objectTerrein
 • StatusVerkocht
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • Referentie6153315

Locatie

Dit object ligt in Mantilly (61350), in Orne (regio Normandië).

Contact opnemen

ASI Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod