Huis verkopen

Maison de maitre, oude smederij en onberispelijke schuur met kantoor

€ 210.000
Oppervlakte 172 m²

Village maison de Maitre, gelegen op bijna een hectare grond en met een originele aangrenzende smederij met werkplaats en opslag, een smetteloze schuur met openingen die breed en hoog genoeg zijn voor een voertuig zoals een kampeerauto, een kantoor en opslagruimten aan de schuur.
Het land is omheind en geeft uitzicht over het platteland vanaf de zijkant en achterkant van het pand. Het pand ligt in het dorp en heeft alle nutsvoorzieningen, centrale verwarming en dubbele beglazing.
De kelders onder het hoofdhuis hebben interne en externe toegang en bevatten een stookruimte, werkplaats, oude douche en toilet.
De entreehal is opgefrist en is een lichte ruimte met houten panelen aan de onderkant van de muren. De keuken kijkt uit op de tuin en heeft een buitendeur die leidt naar het achterste gedeelte hiervan. De zitkamer is een lichte kamer en heeft een open haard met een houtkachel.
De eetkamer was ooit twee kamers en biedt een prachtige ruimte om te entertainen, ook met een houtkachel en een deur naar de achterkant van het pand. Een grote trap leidt naar de twee bovenste verdiepingen, waarvan de eerste vier slaapkamers heeft, waarvan twee met eigen badkamer. Er is ook nog een badkamer op deze verdieping.
De zolder heeft zichtbare balken en kan gemakkelijk omgebouwd worden tot nog meer leefruimte.

De oude smederij heeft een originele open haard en een werkplaats van ongeveer 100m² met een opslagruimte op de bovenverdieping.
De schuur, een droom voor autoverzamelaars, heeft een betonnen vloer, massieve schuifdeuren en is een lichte ruimte van meer dan 100m², van hieruit heeft men toegang tot opslagruimtes, een WC en wasruimte, een kantoor en een kantoor op de bovenverdieping

Dit pand heeft zoveel mogelijkheden en het terrein is omheind.

Prix hors honoraires 200 000€, honoraires à la charge de l’acquéreur à 5%TTC

Informatie over de risico’s waaraan dit object is blootgesteld, is beschikbaar op de website www.georisques.gouv.fr.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 210.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers3
 • Referentie6154515

Locatie

Dit object ligt in Mantilly (61350), in Orne (regio Normandië).

Contact opnemen

ASI Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod