Huis verkopen

Landelijke boerderij met bijgebouwen en land

€ 137.800
Oppervlakte 140 m²

Landelijk gelegen, geen directe buren. De woning is bereikbaar via een klein landweggetje dat alleen naar deze woning leidt. De locatie is perfect voor degenen die een landelijk leven willen leiden of vee willen houden.
Het hoofdgebouw is een traditionele boerenwoning en moet intern wat bijgewerkt/afgewerkt worden. Er is ook een lange schuur aan de achterkant van het pand, in steen en die kan worden opgenomen in de leefruimte, met deuren en ramen aan de zijkant en een leien dak.
Op het terrein staat ook een te renoveren stenen huisje met een originele open haard – momenteel in gebruik als werkplaats/opslagruimte. Een tweede klein te renoveren huisje met een open haard. Een grote stenen schuur, een andere stenen schuur en hangar plus kleinere bijgebouwen.
Het land omringt het eigendom en wordt gedeeltelijk begrensd door een kleine beek. Er zijn tuingedeelten en een boomgaard, evenals bomen die het land begrenzen. Een schoorsteen loopt rond de achterkant van het eigendom van een deel van het land naar de boomgaard.
Het hoofdhuis moet wat worden afgewerkt/opgeknapt en de voltooide werkzaamheden zijn uitgevoerd door professionals. De kelder is een goede droge ruimte en is gelegen op het niveau van de kelder met externe treden en heeft zowel wtaer en elektrische aansluitingen. Er is een grote keuken, een zitkamer met een originele open haard en een houtkachel, met een volledig rookkanaal. Twee grote slaapkamers, een badkamer met WC en nog twee badkamers, waarvan één met leidingwerk, klaar voor installatie van bad/douche, wastafel en toilet. De zolder is inrichtbaar en heeft een open A frame.
Bronwater – met een nieuwe tank en pomp
Leidingwater naar het pand, momenteel niet in gebruik
Driefase stroomvoorziening,
Telefoonlijn en toegang tot internet.

Dit is een eigendom met vele mogelijkheden
Bezichtiging mogelijk vanaf eind juli.

Prijs zonder erelonen 135 000€, erelonen ten laste van de koper à 6%Ttc

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 137.800
 • Type objectTerrein
 • StatusVerkocht
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • Referentie6150415

Locatie

Dit object ligt in Orne (regio Normandië).

Contact opnemen

ASI Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod