Huis verkopen

Dorpshuis met afgeschermde binnenplaats en tuin

€ 64.300
Oppervlakte 170 m²

Pand in het dorp, gebouwd in steen, met veel historische kenmerken, grote kamers en op korte loopafstand van het centrale plein en de winkels
.
Het huis heeft 4 ontvangstkamers, alle gelegen op de begane grond, waarvan er een gemakkelijk kan worden gebruikt als slaapkamer.
Aan de achterzijde van het pand is een omsloten zonnige binnenplaats met nuttige bijgebouwen, daarnaast is er een tuin en een eigen parkeerplaats.
Met twee trappen, waarvan een voorheen werd gebruikt voor personeel, zou het pand een ideale Bed and Breakfast bedrijf zijn.
De eetkamer heeft semi paneelwanden, een originele open haard en deur naar de binnenplaats, twee van de andere kamers hebben open haarden, waarvan één ook een deur naar de tuin heeft.
Alle slaapkamers hebben parketvloeren en sommige hebben open haarden.
De zolder is een fantastische ruimte en is toegankelijk via de trap, dus kan worden verbouwd.
Gezien de leeftijd van het interieur moet de woning decoratief worden opgeknapt, maar het heeft wel alle nutsvoorzieningen.

Passais is een bloeiend dorp met centrale dorpswinkels, bank, dierenarts, dokter en scholen. Het is gelegen op het zuidelijke puntje van de Orne, en ligt op slechts 20 minuten rijden van de rivierstad Mayenne in de Pays de la Loire.
Havens en veerboten liggen op ongeveer 2 uur rijden en het dichtstbijzijnde vliegveld ligt op ongeveer dezelfde afstand

Prijs hors honoraires 60 000€, honoraires à la charge de l’acquéreur forfait 4300€TTC

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 64.300
 • Type objectHuis
 • StatusVerkocht
 • Slaapkamers4
 • Badkamers4
 • Referentie6136015

Locatie

Dit object ligt in Passais-Villages (61350), in Orne (regio Normandië).

Contact opnemen

ASI Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod