Huis verkopen

Bar-Restaurant op een centrale locatie. Appartement met 2 slaapkamers.

€ 157.500
Oppervlakte 132 m²

Een geweldige kans om een bloeiend bedrijf met een appartement met twee slaapkamers te verwerven. Het pand is gelegen in een populair dorp op de grens van de Orne en de Mayenne.
Het bedrijf heeft een goed inkomen en de rekeningen zijn up-to-date. De huidige eigenaren zijn alleen ’s avonds open en hebben nog steeds een bloeiend bedrijf. Ze kunnen hun inkomen vaak aanvullen door drankjes en eten te verzorgen op de lokale dorpsfeesten en soirées.
Het pand kan de hele dag open zijn, met koffie en verfrissingen in de ochtenduren, lichte lunches en middagmaaltijden en ’s avonds apperotieven en maaltijden. Dit zou de inkomsten aanzienlijk kunnen verhogen.
Het pand zelf bestaat uit –
Een kelder op kelderniveau, die droog is en goede opslagruimte biedt.
Op de begane grond is een professionele keuken met een pizza oven. De bar is een open ruimte met licht vanuit de serre met een eetgedeelte voor 26 couverts. Naast dit eetgedeelte is de formele eetzaal, die uitzicht biedt over het dorpscentrum en toegankelijk is via de bar of een aparte ingang en plaats biedt aan 30 personen. Toiletten met wastafels.
Het appartement boven het huis heeft twee verdiepingen met kamers van goede afmetingen en bestaat uit een keuken, woonkamer, doucheruimte, wc en twee slaapkamers.

Alle nutsvoorzieningen; centrale verwarming op stookolie. Gedeeltelijk dubbele beglazing met rolluiken.

Dit is een uitgelezen kans voor wie op zoek is naar een inkomen in Frankrijk met mogelijkheden om de zaak op verschillende manieren uit te breiden.
Hoewel het pand geen buitenruimte heeft, staan de dorpsautoriteiten toe dat een aantal tafels en stoelen buiten de bar worden geplaatst op een deel van de parkeerplaats van de kerk, waardoor een zonnige zithoek ontstaat voor zomeravonden.
De zaak wordt compleet geleverd met materialen, meubilair en apparatuur.

Prijs zonder erelonen 150 000€, erelonen ten laste van de koper forfaitair à 5% BTW

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 157.500
 • Type objectCommercieel
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • Referentie6145315

Locatie

Dit object ligt in Passais-Villages (61350), in Orne (regio Normandië).

Contact opnemen

ASI Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod