Huis verkopen

Onberispelijk dorpshuis met privé balkonterras

€ 52.300
Oppervlakte 80 m²

Deze onberispelijke woning heeft veel te bieden, met een eigen balkonterras op de eerste verdieping. De woning is volledig gerenoveerd en er is een pelletkachel geïnstalleerd.
De ingerichte keuken ligt aan de achterzijde van het pand en is voorzien van apparatuur. De woonkamer is een lichte en luchtige ruimte en van hieruit komt u bij de trap. Op de eerste verdieping zijn de badkamer, WC en een grote slaapkamer met originele parketvloer en twee ramen aan de voorzijde. Vanaf dit niveau is de toegangsdeur naar het terras, dat niet over het hoofd wordt gezien en een vlonder heeft.
De andere twee slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping.
Nutsvoorzieningen – Nieuwe elektrische installatie, Dubbele beglazing (PVC). Pelletkachel. Elektrische radiatoren.
Parkeren voor het pand is direct buiten het pand

Het dorp ligt op de grens van Orne en Mayenne en heeft geen winkels, maar ligt op slechts 4 km van St Fraimbault, bekend om zijn bloemenpracht en recreatiemeer. Dit dorp heeft lokale winkels en een bar/restaurant in het centrum.
Passais la Conception ligt op ongeveer 6 km en heeft alle lokale voorzieningen, terwijl de iets grotere marktstad Gorron op ongeveer 10 minuten rijden ligt.

Prix hors honoraires 55 000€, honoraires à la charge de l’acquéreur – forfait 4300€TTC

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 52.300
 • Type objectHuis
 • StatusVerkocht
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • Referentie6127115

Locatie

Dit object ligt in Passais-Villages (61350), in Orne (regio Normandië).

Contact opnemen

ASI Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod