Huis verkopen

Dorpshuisje gebouwd in 1772, met binnentuin aan de achterzijde

€ 79.875
Oppervlakte 106 m²

Aantrekkelijk stenen huisje uit circa 1772, in het hart van een mooi dorp. Het huisje ligt weg van de hoofdstraat en geniet van een rustige omgeving.
De kamers zijn licht en ruim, het huisje is groter dan de gevel doet vermoeden.
Het huisje heeft nutsvoorzieningen, dubbele beglazing en elektrische verwarming, plus een open haard met een houtkachel.
Er zijn zichtbare balken in het pand en een originele trap.
De begane grond bestaat uit een ruime zitkamer die uitkomt in de eetkamer. De zitkamer heeft een open haard en ramen aan de voorkant van het huisje. De vloer is betegeld en de trap leidt vanuit een hoek naar boven.
De eetkamer is een lichte kamer met ramen en een glazen deur naar een veranda/hal. De vloer is betegeld en aan één kant leidt de eetkamer naar de keuken. Deze heeft ingebouwde eenheden en enige apparatuur, een raam met uitzicht op de achterplaats en een hal aan een kant die leidt naar een zijdeur en een toilet en badkamer. Alle vloeren zijn betegeld en in goede staat. De veranda/hal met een glazen deur naar de binnentuin die omheind is. Daarnaast is er een slaapkamer op de begane grond met een raam over de binnenplaats en een kantoorruimte die momenteel wordt gebruikt als opslagruimte, maar die deel zou kunnen uitmaken van de slaapkamer op de begane grond.
Op de eerste verdieping is een grote slaapkamer met een raam aan de voorzijde, lino vloeren op een houten vloer. Een toiletruimte met een WC en wastafel, deze ruimte heeft ruimte om een douche in te bouwen indien gewenst. Er is een kleedruimte/kantoorruimte op dit niveau met een klein raam aan de achterzijde en vanuit deze ruimte leidt de trap naar de derde slaapkamer met een lino vloer over een houten vloer.

Lokale voorzieningen bevinden zich in het centrum van het dorp, waaronder banken, winkels, restaurant, apotheek, artsen en dierenarts.
Het dorp ligt op het zuidelijke puntje van ORNE, grenzend aan MAYENNE in het Pays de la Loire, op ongeveer een uur en 40 minuten rijden van zowel de haven van Caen als de havens van St Malo. De luchthavens van Renne en Caen liggen op ongeveer dezelfde afstand.
Deze woning is letterlijk klaar om te vertrekken en de eigenaar laat de woning opnieuw inrichten/schilderen voor de verkoop. Sommige meubels zijn ook beschikbaar voor verkoop.

Prix hors honoraires 80 000€, honoraires à la charge de l’acquéreur à 6,5%TTC
De informatie over de risico’s waaraan dit goed is blootgesteld zijn beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 79.875
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • Referentie6125415

Locatie

Dit object ligt in Passais-Villages (61350), in Orne (regio Normandië).

Contact opnemen

ASI Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod