Huis verkopen

Twee bewoonbare huisjes, een andere te renoveren, garage en tuinen

€ 79.875
Oppervlakte 120 m²

Grote kans om twee huisjes, een verder te renoveren huis en een garage te verwerven.
Het eerste ligt op het hoekperceel en heeft dubbele beglazing, centrale verwarming op olie en een elektrische boiler. Aangrenzend aan het huisje zijn enkele bijgebouwen die kunnen worden opgenomen om meer woonruimte te creëren.
Het huisje is in een goede staat en moet worden opgeknapt. Het heeft een kelder op de begane grond aan de ene kant, een keuken/eetkamer met deuren naar de zijkant en de tuin. Een slaapkamer op de begane grond en een doucheruimte met een aparte WC.
De zitkamer heeft een originele open haard, lino vloeren over een parketvloer en ramen aan twee kanten. Er is een tweede slaapkamer op de eerste verdieping met kastruimte.
Aan een kant van het huis is een grote garage. Het tweede huisje heeft een woongedeelte op de begane grond met een originele open haard en keukenruimte, een badkamer en WC. De slaapkamer bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een aangrenzende doucheruimte met toilet.
Tussen de garage en het tweede huisje ligt een groot oud stenen pand met een zeer goed dak, te renoveren, of te gebruiken als werkplaats en opslag, met twee verdiepingen.

Het geheel is gelegen op het platteland, met slechts één buurhuis en uitzicht op het zacht glooiende landschap van de zuidelijke Orne.

Prix hors honoraires 75 000€, honoraires à la charge de l’acquéreur à 6,5%TTC
De informatie over de risico’s waaraan dit object is blootgesteld zijn beschikbaar op de site van Géorisques: www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 79.875
 • Type objectTerrein
 • Slaapkamers3
 • Badkamers3
 • Referentie61432(1)15

Locatie

Dit object ligt in Passais-Villages (61350), in Orne (regio Normandië).

Contact opnemen

ASI Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod