Huis verkopen

Dorpshuis met tuin aan de rivier

€ 98.850
Oppervlakte 93.1 m²

Een geweldige kans om zowel een dorpshuis als een tuin aan de rivier te hebben in een rustige omgeving.
Het pand ligt in het dorp en heeft veel te bieden, op slechts korte loopafstand van de plaatselijke winkels en restaurants.
Het huis is gebouwd van steen met een dak van leisteen, heeft alle nutsvoorzieningen, is voorzien van centrale verwarming en heeft overal dubbel glas.
De woning bestaat uit – een grote en lichte woonkeuken met inbouwkeuken, inloop bijkeuken met wasmachine aansluiting, zitkamer met houtkachel, twee grote slaapkamers en een ruime badkamer. Er is een zolder op de tweede verdieping die geïsoleerd is en kan worden verbouwd.
Aan de ene kant van het pand staat een oud huisje met een stenen open haard dat momenteel wordt gebruikt voor de verwarmingsketel. De tuin is opgedeeld in verschillende gebieden, BBQ, zitplaatsen, plonsbad en is gemakkelijk te onderhouden, het uiteinde heeft een zonneterras naast de rivier.
Een schuur met open zijkanten ligt aan de bovenkant van de tuin vlakbij het huisje en is een handige houtopslagplaats voor buiten.
Er is nog een stuk tuin dat desgewenst kan worden bijgekocht. Dit grenst aan de hoofdtuin.

Het dorp heeft alle lokale voorzieningen en ligt op slechts een klein eindje rijden van de steden Mayenne, Domfront en Flers.

Prix hors honoraires 90 000€, honoraires à la charge de l’acquéreur à 6,5%TTC
Informatie over de risico’s waaraan dit product is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 98.850
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • Referentie6153115

Locatie

Dit object ligt in Passais-Villages (61350), in Orne (regio Normandië).

Contact opnemen

ASI Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod