Huis verkopen

dorpswoning met garage en achtertuin

€ 72.300
Oppervlakte 93 m²

Dit mooie vakantiehuis heeft veel te bieden en ligt in een vriendelijk dorp met lokale winkels en voorzieningen, allemaal binnen een paar minuten lopen.
De woning heeft het extra voordeel van een garage op de begane grond die groot genoeg is voor twee auto’s, of één auto en een werkplaats.
De garage heeft toegang tot een kleine hal die leidt naar zowel de achtertuin als de keuken. Boven de garage is een zonneterras en een opslagruimte/zonneterras.
De begane grond is verhoogd en toegankelijk via een hellend pad vanuit de garage of een trap aan de voorkant.
Er is een externe wasruimte waar zich ook de elektriciteitsmeter bevindt.
Het huis heeft dubbele beglazing en elektrische verwarming en een houtkachel. De entreehal is ruim en heeft een laminaatvloer. De zitkamer heeft ramen aan de voor- en achterkant en een stenen muur met open haard en houtkachel. De keuken heeft een basisinrichting, toegang tot de tuin en een tegelvloer.
Er zijn twee doucheruimtes en een toilet. De drie slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping en hebben allemaal een parketvloer. De zolder is toegankelijk via een trap vanuit de kleinste slaapkamer.
Een super huis dat veel te bieden heeft

Prix hors honoraires 68000€, honoraires à la charge de l’acquéreur-forfait 4300€TTC
Informatie over de risico’s waaraan dit object is blootgesteld, is beschikbaar op de website Géorisques

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 72.300
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • Referentie6156415

Locatie

Dit object ligt in Passais-Villages (61350), in Orne (regio Normandië).

Contact opnemen

ASI Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod