Huis verkopen

Mooi dorpshuisje, verscholen maar op loopafstand van alle voorzieningen.

€ 80.100
Oppervlakte 95 m²
Perceel 140 m²
Aantal kamers 6 kamers

106401AFE61 – Charmant huisje in een rustige buurt van een populair dorp. Gelegen aan een klein laantje, je zou niet zeggen dat het er was. Grote woonkamer met open haard, tegelvloeren en traditionele balken die leidt naar een ruime eetkamer met zichtbare stenen muur en toegang tot de serre en binnenplaats. De keuken heeft ingebouwde kasten en traditionele tegels en leidt naar een doucheruimte en toilet beneden. Boven is een grote zonnige tweepersoonsslaapkamer met een toilet en op de tweede verdieping nog een tweepersoonsslaapkamer. Er is een mooie serre, ideaal voor apéros of een rustige leeshoek die leidt naar een apart bijgebouw dat momenteel wordt gebruikt als logeerkamer/kantoor. Daarnaast is er een handige schuur/opslagruimte. Buiten is een mooie binnenplaats die ideaal is om buiten te eten en omringd door mooie rozenstruiken. Dubbele beglazing, riolering, mooi gepresenteerd, loopafstand van winkels, elektrische radiatoren.
Informatie over de risico’s waaraan dit huis is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 80.100
 • Type objectHuis
 • Kamers6
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-106401AFE61

Locatie

Dit object ligt in Passais-Villages (61350), in Orne (regio Normandië).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod