Huis verkopen

Bar/Restaurant/Functieruimte en appartement met 3 slaapkamers

€ 148.400

In een populair dorp in het zuiden van de Orne, en op een toplocatie.
Het pand heeft een bar met een open haard en een houtkachel. De prijs is inclusief alle tafels, stoelen, en materialen die nodig zijn om direct een handelszaak te openen
Aan de achterzijde van de bar is een eetkamer, ook met meubilair en een grote commerciële keuken met roestvrij stalen apparatuur.
Garderobe faciliteiten zijn ook op dit niveau.
Op de eerste verdieping is een grote feestzaal met toiletvoorzieningen.
Het appartement heeft een grote lichte keuken, ruime woonkamer, drie slaapkamers, twee badkamers en centrale verwarming.

Het pand wordt verkocht met volledige commerciële status en kan als zodanig worden geopend als een bar/restaurant met functievoorzieningen.
De eigenaren hebben het pand de afgelopen jaren als bar gebruikt. Hoewel de deel IV-vergunning kan worden overgedragen, zal de zaak vóór de verkoop worden gesloten, zodat de nieuwe eigenaren vrij zijn om een zaak van hun voorkeur te openen. De opgegeven prijs is inclusief alle meubilair, apparatuur, enz. om een zaak te beginnen

Prix hors honoraires 160 000 €, honoraires à la charge de l’acquéreur à 4,5%TTC

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 148.400
 • Type objectCommercieel
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • Referentie6119715

Locatie

Dit object ligt in Saint-Fraimbault (61350), in Orne (regio Normandië).

Contact opnemen

ASI Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod