Huis verkopen

Renovatieproject met super bijgebouwen en land

€ 79.875
Oppervlakte 120 m²

Een fantastische kans om dit mooie oude stenen huisje en andere bijgebouwen op een perceel van 3754m² te verwerven.
Het huisje ligt buiten het dorp en aan de rand van een gehucht van drie panden, dit is de laatste aan de rand van het kleine landelijke laantje.
De woning bestaat uit een begane grond met een grote leefruimte met een originele open haard en een betonnen vloer. Daarnaast is er nog een te renoveren kamer en een trap naar de bovenverdieping.
naar de bovenverdieping. De bovenverdieping heeft zichtbare A-spanten en een houten vloer, waardoor het een perfecte ruimte is om te verbouwen tot bewoonbare ruimtes.
Het huisje heeft een elektrische aansluiting, maar momenteel geen meter – deze kan opnieuw worden geïnstalleerd. Er is ook een wateraansluiting aanwezig, op twee meter afstand van het huis.
Andere bijgebouwen zijn een grote stenen schuur met twee verdiepingen en een leien dak, een oude stal en omliggend land.
De huidige eigenaar heeft plannen laten maken voor de verbouwing van de schuur, en deze kunnen desgewenst aan een nieuwe eigenaar worden gegeven.

Energieclassificatie is niet vereist voor dit pand

Prix hors honoraires75 000€, honoraires à la charge de l’acquéreur à 6,5%TTC

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 79.875
  • Type objectTerrein
  • Slaapkamers1
  • Referentie6152815

Locatie

Dit object ligt in Saint-Fraimbault (61350), in Orne (regio Normandië).

Contact opnemen

ASI Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod