Huis verkopen

Mooi plattelandshuisje met rustieke charme en 1/4 acre

€ 127.200
Oppervlakte 80 m²

Dit prachtige stenen vakantiehuis ligt op een omheind terrein van 1,5 hectare en heeft overal originele charme.
De cottage ligt buiten het dorp en bevindt zich in een klein gehucht, maar toch zonder inkijk.
Het huisje heeft onlangs een nieuwe keuken gekregen met een aantal apparaten, zoals een fornuis, kookplaat en koelkast/vriezer. Er is een openslaande deur naar de zijtuin, die ook licht geeft.
Een grote woonkamer van 30 m² heeft balkenplafond en originele stenen open haard, met daarin een houtkachel. De hoofdingang is een ‘staldeur’ met dubbel glas.
De eerste verdieping is toegankelijk via een originele trap en heeft een ruime overloop, enkele wanden in zichtbare stenen en een parketvloer. De master suite is een lichte, heldere kamer met de schoorsteen van de zitkamer als opvallende muur. Uitgewerkte balken en kozijnen geven een rustieke charme en de parketvloer is in uitstekende staat. Deze slaapkamer heeft een kleedkamer en een eigen badkamer.
Een tweede tweepersoonsslaapkamer heeft ook een eigen doucheruimte met toilet.
Een oprijlaan met vers grind en een hek leidt naar het huis en het terras aan de voorkant. Er zijn verschillende zitjes in de tuin en er is een nieuwe houten schuur bij het huis.
Het huis heeft een rioleringssysteem dat aan de eisen voldoet en overal dubbele beglazing. Elektrische radiatoren en een houtkachel.

Het terras ligt op het zuiden en is beschut tegen inkijk.
Een super object met sfeer en landelijke charme, gelegen op de grens van de Orne en de Mayenne.

Prix hors honoraires 120 000€, honoraires à la charge de l’acquéreur à 6%TTC

Informatie over de risico’s waaraan dit object is blootgesteld, is beschikbaar op de website Géorisques: www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 127.200
 • Type objectTerrein
 • Slaapkamers2
 • Badkamers2
 • Referentie6154415

Locatie

Dit object ligt in Saint-Fraimbault (61350), in Orne (regio Normandië).

Contact opnemen

ASI Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod