Huis verkopen

Te renoveren woning met cottage aan de rand van het dorp

€ 168.000
Oppervlakte 136 m²

Dit geweldige pand ligt op de grens van twee prachtige departementen in het westen van Frankrijk, Mayenne en Orne. Net aan de rand van een bloemrijk dorp, bekend om zijn prachtige vertoningen van zomerbloemen en met een groot recreatiemeer in het centrum, is het pand in staat om zowel van het dorpsleven als van het rustige landelijke tempo van het ‘leven in Frankrijk’ te genieten.
Er is een grote tuin bij het pand die volledig omheind is en twee ingangen heeft, waardoor, als het pand met z’n tweeën wordt gebruikt, er voor elk een eigen ingang is.
In de hoofdwoning zijn vijf slaapkamers, een grote, lichte woonkamer met open haard en openslaande deuren naar het terras, de keuken heeft inbouwapparatuur en een bijkeuken. De woning heeft 3 toiletten en 2 badkamers.
Nutsvoorzieningen – Elektrische verwarming plus een open haard, leidingwater, telefoonlijn en internet. PVC dubbele beglazing met rolluiken. Riolering.
Grenzend aan een kant van de hoofdwoning is een stenen garage, voorheen een woning. Deze biedt niet alleen garageruimte, maar ook een bijkeuken. Er zijn twee verdiepingen boven de garage en beide zijn geïsoleerd, waardoor ze voor veel doeleinden kunnen worden gebruikt.
Aan de andere kant van de garage staat een mooi oud huisje dat in een zeer goede staat verkeert, maar van binnen volledig gerenoveerd moet worden. Het heeft twee kamers op de begane grond, waarvan een met een originele stenen open haard. De bovenverdieping is verwijderd door de Franse eigenaren, klaar om opnieuw te worden geïnstalleerd. Op dit niveau is het ook mogelijk om een communicerende deur naar dat niveau van de garage te installeren, waardoor de mogelijkheden verder toenemen.
Het huisje heeft water en elektriciteit en de wasruimte van de garage is al aangesloten op de riolering.
Aan de achterzijde van het pand zijn nog enkele bijgebouwen die worden gebruikt als werkplaats en kippenhok.
Het dorpscentrum van Saint Fraimbault ligt op slechts een paar minuten lopen en heeft een bar/restaurant en een dorpswinkel.
Een fantastisch huis !

Prix hors honoraires 160 000€, honoraires à la charge de l’acquéreur- à 5%TTC
Informatie over de risico’s waaraan dit object is blootgesteld, is beschikbaar op de website www.georisques.gouv.fr.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 168.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers2
 • Referentie6155915

Locatie

Dit object ligt in Saint-Fraimbault (61350), in Orne (regio Normandië).

Contact opnemen

ASI Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod