Huis verkopen

Super huis in de prachtige Suisse Normandie met uitzicht over het omringende platteland.

€ 235.400
Oppervlakte 105 m²
Perceel 4449 m²
Aantal kamers 7 kamers

A18139LOK61 – Perfect gelegen in deze prachtige regio, heeft deze mooie vrijstaande woning met vier slaapkamers veel te bieden, als gezinswoning of als ruime vakantiewoning. Gelegen in een grote tuin met prachtig uitzicht, maar toch op slechts een klein eindje rijden van het dichtstbijzijnde marktstadje met alle voorzieningen. Flers, met grotere winkels en een centraal station, Parijs rechtstreeks, ligt op 14 km en de veerboot bij Caen op een uur. Er is veel potentieel voor verdere ontwikkeling en met het voordeel van een badkamer op de begane grond, kan een van de ontvangstkamers gebruikt worden als slaapkamer indien nodig. De indrukwekkende zitkamer met plafond over de volle hoogte is een geweldige ruimte om te entertainen met directe toegang tot de tuin.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 235.400
 • Type objectOnbekend
 • Kamers7
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A18139LOK61

Locatie

Dit object ligt in Sainte-Honorine-la-Chardonne (61430), in Orne (regio Normandië).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod