Huis verkopen

Aantrekkelijk huis met 3 slaapkamers, grote tuin en dubbele garage, vlakbij een dorp met bar en winkel

€ 119.500
Oppervlakte 118 m²
Perceel 1958 m²
Aantal kamers 5 kamers

A20690RBR61 – Een mooi huis voor een permanent of tweede huis gelegen aan de weg van Flers naar Beauchene. Originele kenmerken zijn behouden terwijl het is opgewaardeerd en het is aantrekkelijk op elk niveau, met 3 ruime slaapkamers, 2 houtkachels die het huis door en door verwarmen, de mogelijkheid van een apart gastengedeelte indien nodig, met aparte toegang, een keuken aan de achterzijde die zeer licht en luchtig is en gemakkelijk toegankelijk vanuit de grote tuin,
Er zijn verschillende fruitbomen in de tuin en de boomgaard ten westen van het huis waar u prachtig uitzicht heeft over de vallei richting Beauchene.
Een grote dubbele garage werkplaats is gelegen ten oosten van het huis.
Het huis is ook toegankelijk vanaf een laantje aan de achterkant van het huis.
De huidige eigenaren hebben hier varkens, parelhoenders en kippen gehouden. De groentetuin heeft een comfortabele grootte voor zelfgeteelde producten en het huis heeft overal dubbel glas van goede kwaliteit en elektrische wandverwarming indien nodig. Er zijn twee boilers voor warm water in het huis.
Informatie over de risico’s waaraan dit huis is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 119.500
 • Type objectHuis
 • Kamers5
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A20690RBR61

Locatie

Dit object ligt in Tinchebray-Bocage (61800), in Orne (regio Normandië).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod