Huis verkopen

Uitzonderlijk stenen huis met een vrijstaand gastenverblijf dat mogelijkheden biedt voor inkomsten, in een rustige omgeving.

€ 339.200
Oppervlakte 180 m²
Perceel 5020 m²
Aantal kamers 9 kamers

A19052NOE61 – Dit mooie familiehuis staat in een rustig en historisch landelijk dorpje in Normandië. Het bestaat uit – eetkamer, keuken en woonkamer met omsloten veranda of open terras, en er is veel ruimte met 4 slaapkamers en 2 badkamers op de bovenverdieping.
Een aparte woning/gite is ook beschikbaar voor bezoekende vrienden/familie of kan gebruikt worden voor extra inkomen.
3 garages en een kelder. Dit familiehuis heeft alles plus het potentieel om het hoofdhuis uit te breiden of een tweede gite te creëren met genoeg ruimte voor 2 verdiepingen in de schuur/opslagruimte naast het hoofdhuis. Er is ook ruimte om de zolder/zolder om te bouwen tot meer ruimte voor het hoofdhuis, er is eindeloos potentieel en een kans die je niet mag missen!
Dicht bij treinstations die je in 2 uur naar Parijs brengen, of met de auto in 1 uur bij de veerboten van Ouestreheim.
Informatie over de risico’s waaraan dit object is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 339.200
 • Type objectOnbekend
 • Kamers9
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A19052NOE61

Locatie

Dit object ligt in Tournai-sur-Dive (61160), in Orne (regio Normandië).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod