Advertentie publiceren

Dit is een prachtig Normandisch Manoir uit de vijftiende eeuw, zoals vermeld in "La Patrimoine des Communes de F

€ 440.000
Oppervlakte 180 m²
Perceel 11436 m²
Aantal kamers 5 kamers

A16214 – Het huis ligt aan de zijkant van een beboste vallei waarover het uitkijkt en het uitzicht is prachtig. La Jouberie, dat versterkt is, is een zeldzame overblijfsel uit de middeleeuwen met reconstructie in 1609/1611 en heeft aanzienlijke architectonische waarde. De tuin rondom het huis is goed ontworpen en rijkelijk beplant met vaste planten en grassen waar de huidige eigenaar bekend om staat, met uitgelezen bomen en struiken. Het huis is volledig gemoderniseerd, maar heeft het potentieel om de accommodatie uit te breiden.
Het bruisende marktstadje Vire ligt op slechts 7 minuten afstand en kan in al uw dagelijkse behoeften voorzien. Er is een spoorlijn naar Parijs, een renbaan en gemakkelijke toegang tot de grote snelwegen. Caen en Granville liggen op gelijke afstand, ongeveer 45 minuten, met hun ferryhavens, jachthavens en gespecialiseerde winkels. De prachtige Mont St Michel ligt op slechts 40 km afstand en is te zien vanaf de plaatselijke heuveltoppen. Er zijn prachtige veilige zwemstranden net ten noorden van Granville. Meer informatie over deze historische locatie op aanvraag.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 440.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers5
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A16214

Locatie

Dit object ligt in Valdallière (14410), in Calvados (regio Normandy).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod