Huis verkopen

Object met zwembad in Charente-Maritime, Nouvelle-Aquitaine

€ 695.360
Oppervlakte 192 m²
Perceel 1679 m²

Een werkelijk verbluffende renovatie van dit stenen huis en bijgebouwen met gebruik van topmaterialen en met een hoofdwoning, appartement, privézwembad op het dak en een garage voor meerdere voertuigen.
Dit prachtige milieuvriendelijke pand ligt achter een prachtige stenen muur en poorten die leiden naar de zonnige privébinnenplaats. Het hoofdhuis heeft vloerverwarming op de begane grond, gestookt door een nieuw geïnstalleerde pelletketel met zonnepanelen, waardoor het huis zeer zelfvoorzienend is. Op de begane grond zijn 2 grote slaapkamers, waarvan een met en-suite badkamer met douche. Woonkamer, prachtig ingerichte keuken met uitzicht over de binnenplaats en deur naar de achtertuin. De eerste verdieping is een grote open ruimte verdeeld in verschillende gebieden waaronder kantoorruimte en zithoeken. Er is een grote opslagruimte en een zolder die ruimte biedt voor nog een slaapkamer en een en-suite.
Aan de overkant van de binnenplaats heb je toegang tot de enorme garageruimte met elektrische roldeuren naar de laan en ruime parkeergelegenheid. Via de stenen trap is er toegang tot het appartement met 2 slaapkamers, ideaal voor vrienden en familie, en toegang tot het prachtige zwembad op het dak met overdekte barbecue en zitgedeelte.
De prachtige tuinen zijn ongeveer 1700 m2 groot, inclusief een kleine boomgaard en schaduwrijke zitjes. Verdere werkruimte en bijgebouwen
Dit huis moet je echt zien om de fantastische afwerking te waarderen.

Prijs inclusief makelaarskosten : 695.360 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 656.000 €
Inbegrepen koperscommissie: 6 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 695.360
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI65422

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Archiac (17520), in Charente-Maritime (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod