Advertentie publiceren

Gerenoveerd dorpshuis met 3 slaapkamers in het centrum van Aulnay met winkels, restaurants en markt.

€ 106.820
Oppervlakte 162 m²
Perceel 100 m²
Aantal kamers 7 kamers

A06579 – Dit lichte en luchtige huis is ruim en klaar om in te trekken. Het is een fantastisch vakantiehuis. Het is volledig gerenoveerd met behoud van een aantal mooie karakteristieke kenmerken. Naast de drie slaapkamers en de kleedkamer is er een grote zolder die gebruikt kan worden om meer slaapkamers of een indrukwekkende master suite te creëren. Het hele huis is voorzien van dubbele beglazing en riolering.
Een deel van het pand werd vroeger gebruikt als bedrijfspand en het zou mogelijk zijn om er een klein bedrijf te runnen.
Op loopafstand van winkels, bakkerijen, bars, restaurants, een levendige markt, bioscoop en sportfaciliteiten, scholen en hogescholen, Engels sprekende arts en dierenarts en een levendige internationale gemeenschap.
60 km van de zandstranden van de Atlantische Oceaan. 35km van Surgères treinstation /TGV voor Parijs (2 uur). 80km van La Rochelle en de luchthaven

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 106.820
 • Type objectOnbekend
 • Kamers7
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A06579

Locatie

Dit object ligt in Aulnay (17470), in Charente-Maritime (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod