Huis verkopen

Omgebouwde schuur en cottage, prachtig gerenoveerd, 10 bedden, zwembad en tuin, met bedrijf

€ 572.400
Oppervlakte 452 m²
Perceel 1995 m²
Aantal kamers 15 kamers

A20086PL17 – Unieke kans om een prachtig ruim familiehuis te kopen dat bestaat uit een volledig verbouwde schuur en een Cottage die een uitstekende optie bieden voor een bedrijf/woning. De schuur is perfect om te verhuren voor een paar weken in de zomermaanden (€3k per week) terwijl de eigenaren ernaast kunnen wonen in de cottage. Het zou het perfecte pensioenplan voor iemand kunnen zijn.
Bercloux ligt op 20 minuten van de historische marktstadjes Saint Jean d’Angely en Saintes, en op 55 minuten van de kust. Bezichtiging wordt sterk aanbevolen!
Drone beelden:

Informatie over de risico’s waaraan dit object is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 572.400
 • Type objectOnbekend
 • Kamers15
 • Slaapkamers10
 • Badkamers7
 • ReferentieUF-A20086PL17

Locatie

Dit object ligt in Bercloux (17770), in Charente-Maritime (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod