Huis verkopen

Object in Charente-Maritime, Nouvelle-Aquitaine

€ 180.000
Oppervlakte 157 m²
Perceel 662 m²

Dit prachtige vrijstaande huis met 2/3 slaapkamers, garage en parkeergelegenheid ligt in een uitzonderlijke omgeving in de Boutonnevallei. Het is gedeeltelijk gerenoveerd, maar heeft nog steeds veel potentieel (afhankelijk van de benodigde vergunningen).

De begane grond bestaat uit een keuken, grote woonkamer en een andere grote kamer die momenteel als badkamer wordt gebruikt. Met zijn open haard en uitzicht over de voortuin zou dit een mooie ouderslaapkamer op de begane grond kunnen worden. Vanaf hier leidt een trap naar een lichte slaapkamer met hoog plafond. De andere slaapkamer, ook erg groot, is toegankelijk via de trap vanuit de keuken en heeft een deur naar de grote zolderruimte op hetzelfde niveau, die ook gemakkelijk gebruikt kan worden als slaapkamer, met de toevoeging van een overloop en isolatie.

De tuinen zijn grotendeels omheind en privé, met een groot overdekt terras, ideaal voor zomeravonden. Een bakker, bar/café, supermarkt, bank en scholen liggen op 6 km afstand.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 180.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI74387

Locatie

Dit object ligt in Blanzay-sur-Boutonne (17470), in Charente-Maritime (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod