Advertentie publiceren

Indrukwekkend landgoed gelegen op een terrein van bijna drie hectare vlakbij Pons en het estuarium van de Gironde.

€ 990.000
Oppervlakte 471 m²
Perceel 29605 m²
Aantal kamers 17 kamers

A17810 – Dit indrukwekkende landgoed ligt op bijna 3ha grond naast een mooi gehucht op 15km van het estuarium, 35km van de stranden. Het hoofdhuis is volledig gerenoveerd door de eigenaren. 6 slaapkamers, enorme keuken van 57m² met houtkachel aangepast voor centrale verwarming, een gezellige woonkamer met antieke open haard, & eetkamer met indrukwekkende houtkachel. Nieuwe dubbele beglazing op alle openingen en ramen van het domein, verbeterde isolatie, de daken van bijna alle gebouwen zijn nieuw, & Wifi. Verschillende opslaggebouwen inclusief 9 opslagboxen te huur.
Er is commercieel potentieel & extra inkomen dankzij 2 gerenoveerde gites, een open hangar van 527m² & mogelijkheid tot 3 extra gites in 3 schuren.Er is een broodoven van 20m², een overdekte duiventil, moestuin, kippenren & kelder.
Inkomstenpotentieel van 760 zonnepanelen, 250 fruitbomen, potentieel voor paarden en andere dieren. Dit object zou aantrekkelijk zijn voor een familie of meerdere kopers.
Informatie over de risico’s waaraan dit eigendom is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 990.000
 • Type objectHuis
 • Kamers17
 • Slaapkamers10
 • Badkamers4
 • ReferentieUF-A17810

Locatie

Dit object ligt in Bois (17240), in Charente-Maritime (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod