Huis verkopen

Karakteristiek Charentaise huis & gite. Totaal 6 slaapkamers. Mooie tuinen, dependances, bovengronds p

€ 996.400
Oppervlakte 227 m²
Perceel 17616 m²
Aantal kamers 11 kamers

A21834LOP17 – Dit prachtige pand bestaat uit 2 geschakelde Charentaise stenen huizen, 7 bijgebouwen van 550m² in goed onderhouden staat, privé bos & velden, gebeeldhouwde tuinen met volwassen bomen, struiken & bloemen, een tuin, terrassen & eethoek buiten, een bovengronds zwembad & vlonders, een beekje, & historische troglodyte grotten.
Beide originele eikenhouten trappen, alle balken & houten vloeren zijn zorgvuldig gerestaureerd.
Verwarming voornamelijk via houtkachels met leidingen handig aangesloten op enkele van de kamers op de 1e verdiepingen. Het dak is in goed onderhouden staat, veel van het karakter is behouden, de meeste ramen & deuren zijn vervangen door modern dubbel glas. Wifi in het hele huis & regionaal snel glasvezelbreedband. Op het ZW gericht, goed gelegen op 5 km van het middeleeuwse marktstadje Pons, 25 km van de dichtstbijzijnde stranden, & 1 uur rijden van Bordeaux & La Rochelle. Het extra huis & meerdere bijgebouwen hebben zakelijke mogelijkheden en het veld / paddock biedt een geweldige omgeving voor paard & pony’s.
Informatie over de risico’s waaraan dit object is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 996.400
 • Type objectOnbekend
 • Kamers11
 • Slaapkamers6
 • Badkamers4
 • ReferentieUF-A21834LOP17

Locatie

Dit object ligt in Fléac-sur-Seugne (17800), in Charente-Maritime (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod