Huis verkopen

Object in Charente-Maritime, Nouvelle-Aquitaine

€ 371.000
Oppervlakte 253 m²
Perceel 2527 m²

Huis in perfecte staat gelegen tussen Jonzac en Montendre, het bestaat uit 9 kamers verdeeld over 2 onafhankelijke woningen, elk met een eigen terras.
Het hoofdhuis bestaat op de begane grond uit een hal, een zeer grote keuken, een woonkamer, een eetkamer en een badkamer met douche, bad, toilet en 2 wastafels. Er is ook 1 grote onafgewerkte kamer. Boven hebben we 3 slaapkamers, 1 badkamer met douche, toilet en wastafel en 1 kamer om te verbouwen.
Het tweede aangrenzende huis bestaat uit een open ruimte die de keuken, woonkamer, eetkamer en we hebben 2 slaapkamers, 1 badkamer, een poederkamer en de mogelijkheid om de zolder te verbouwen (onder voorbehoud van de nodige vergunningen).
Dit alles staat op een omheind perceel van 2527 m² met waterput, kippenhok, schuur, dubbele carport en aangebouwde dubbele garage.

Prijs inclusief makelaarskosten: €413 400
Prijs exclusief makelaarskosten: €390 000
Inbegrepen koperscommissie: 6%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 371.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI70636

Locatie

Dit object ligt in Fontaines-d'Ozillac (17500), in Charente-Maritime (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod