Advertentie publiceren

Charentais landhuis met diverse bijgebouwen, grote garage, 2 hectare grond, dicht bij Pons en de

€ 477.000
Oppervlakte 285 m²
Perceel 25905 m²
Aantal kamers 10 kamers

A14366 – Groot vrijstaand Charentais landhuis en landgoed, met 7 slaapkamers – waarvan 1 op de begane grond, en een extra keuken, studeerkamer, zadelmakerij en ruime gangen.
Een indrukwekkende houten wenteltrap leidt naar 2 andere grote gangen.
Grote garage, schuren en werkplaats. Dubbele beglazing. Modern en zuinig verwarmingssysteem. Overal internet. Alle binnenmuren zijn gerenoveerd en geïsoleerd.
De woning ligt dicht bij het stadje Gemozac met alle winkels en voorzieningen en op 12 km van de grote middeleeuwse stad Pons. 7 km van de A10 en 1 uur van de luchthavens van La Rochelle in het noorden en Bordeaux in het zuiden, en het centraal station van Angouleme, voor TGV-diensten naar Parijs en het Verenigd Koninkrijk.
Slechts 28 km van de stranden van de Atlantische kust, waaronder Meschers sur Gironde en Royan, op 30 minuten rijden. Ideaal voor het organiseren van bruiloften, gîtes en zakelijke bijeenkomsten.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 477.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers10
 • Slaapkamers7
 • Badkamers3
 • ReferentieUF-A14366

Locatie

Dit object ligt in Gémozac (17260), in Charente-Maritime (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod