Huis verkopen

Gloednieuw appartement aan de zuidwestkust met uitzicht op de haven van La Tremblade

€ 485.000
Oppervlakte 94 m²
Aantal kamers 4 kamers

A08200 – De ENIGE nieuwbouw in de gloednieuwe haven van La Tremblade aan de ZW kust. Leggett is zeer trots om u 10 appartementen in deze nieuwe ontwikkeling aan te bieden, momenteel te koop off plan met een bouwrealisatie datum van Q2 2023. Een fantastische investering en een unieke kans. Dit drie verdiepingen tellende project zal in totaal 29 appartementen tellen, elk met een verschillende grootte en oriëntatie, maar allemaal met dezelfde aandacht voor detail, gelegen in aangelegde tuinen en met een prachtig uitzicht over de haven. Winkels, bars, restaurants, scholen, dokters, banken, apotheek en natuurlijk boten allemaal op een steenworp afstand. La Tremblade is een drukke vissershaven aan de monding die leidt naar Ile d’Oleron, beroemd om zijn oesters, stranden, dennenbossen, fietspaden, watersport en nog veel meer maakt dit een perfecte vakantiebestemming, maar dit is geen stad die gaat slapen in de winter! Tweemaal wekelijkse markten en handel die het hele jaar open blijft betekent dat het ook een perfecte primaire woonplaats is.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 485.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers4
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A08200

Locatie

Dit object ligt in La Tremblade (17390), in Charente-Maritime (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod