Advertentie publiceren

Ruim karakteristiek huis met 4 slaapkamers en een zelfstandig appartement met 2 bedden op 3 km van Mirambeau.

€ 455.800
Oppervlakte 280 m²
Perceel 11470 m²
Aantal kamers 10 kamers

A16099 – Dit grote stenen huis was vroeger een paardenschuur en is de afgelopen 18 jaar een geliefd familiehuis geweest.
Gelegen tussen een klein gehucht van huizen zijn de grote tuinen privé en op het zuiden gericht. Binnen vindt u op de begane grond een grote hal met een mooie trap naar de eerste verdieping, een keuken, eetkamer en woonkamer met openslaande deuren naar het terras, de tuin en het zwembad. De huidige eigenaren hebben ook een slaapkamer beneden toegevoegd met en-suite badkamer met douche en verbrede deuren die geschikt zijn voor rolstoelgebruikers. Op de eerste verdieping zijn er nog eens 3 slaapkamers, 2 met en-suite badkamers, een aparte badkamer en een zelfstandig appartement met 2 slaapkamers en een open woon/eetkamer/ kitchenette.
Buiten liggen de grote tuinen op het zuiden, er is een aparte ingang die leidt naar een dubbele garage, een groot zwembad en een terras.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 455.800
 • Type objectOnbekend
 • Kamers10
 • Slaapkamers6
 • Badkamers4
 • ReferentieUF-A16099

Locatie

Dit object ligt in Mirambeau (17150), in Charente-Maritime (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod