Huis verkopen

Object in Charente-Maritime, Nouvelle-Aquitaine

€ 358.700
Oppervlakte 183 m²
Perceel 2142 m²

In een klein gehucht, aan de rand van een bloeiende stad met goede voorzieningen en scholen, biedt Beaux Villages je deze ruime bungalow aan op slechts 45 minuten van Bordeaux en op slechts 5 minuten van een lac de loisirs met kunstmatig aangelegd strand.

Deze prachtig afgewerkte en bedrieglijk grote woning ligt in de rust van het platteland met meer dan 2000m² grond. De grote woon/eetkamer, met halfopen, goed uitgeruste keuken, kijkt uit op de tuin via grote openslaande deuren, die uitkomen op een uitgestrekt houten terras. Er is een hot tub, perfect voor gebruik in de zomer maar ook op die vroege herfstdagen of in het late voorjaar. De lichte en luchtige leefruimte biedt de perfecte plek om te ontspannen met familie en vrienden en is met zijn pelletkachel een gezellig toevluchtsoord in de winter.

Er is een comfortabele hoofdslaapkamer met een aangrenzende kleedkamer en een aparte doucheruimte. Met nog eens 4 slaapkamers, een grote familiebadkamer (met twee wastafels, een bad en een douche), een toilet, een goed geproportioneerde wasruimte en een aparte bijkeuken is er voldoende ruimte voor een groot gezin of om gasten te ontvangen. Een van de slaapkamers werd vroeger gebruikt als sportkamer, dus er is genoeg ruimte om deze kamers op verschillende manieren te gebruiken, bijvoorbeeld als kunststudio, muziekkamer of bibliotheek, als je geen behoefte hebt aan 5 slaapkamers.

Daarnaast is er ook een ruime kantoorruimte die een aparte toegang heeft vanaf de voorkant van het pand (evenals interne toegang vanaf het hoofdgebouw) en is verbonden met de aanzienlijke garage/werkplaatsruimte, perfect om vanuit huis te werken. De kantoorruimte kan indien nodig ook worden veranderd in een 6e slaapkamer en met de grootte van de garage zou het ook mogelijk zijn om een deel van de ruimte om te bouwen tot een bijgebouw indien gewenst (afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Het hele huis is voorzien van dubbele beglazing, een waterontharder, een VMC, alarm, CCTV en een elektrische poort, evenals bekabelde internettoegang in de slaapkamers. Er is ook voldoende ruimte voor een zwembad (afhankelijk van de benodigde toestemming) met water en elektriciteit al direct beschikbaar voor een dergelijke installatie.

Met zijn locatie, grootte en staat moet deze woning gezien worden om volledig tot zijn recht te komen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te boeken.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 358.700
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI74041

Locatie

Dit object ligt in Montguyon (17270), in Charente-Maritime (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod