Huis verkopen

Object met zwembad in Charente-Maritime, Nouvelle-Aquitaine

€ 855.000
Oppervlakte 881 m²
Perceel 15100 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES, dit indrukwekkende pand ligt aan de rand van een charmant gehucht op het prachtige platteland van Charente-Maritime, en was oorspronkelijk een domein van cognachandelaren. Naast de hoofdwoning zijn er 5 gites van hoge kwaliteit en een reeks zeer nuttige schuren en bijgebouwen. Het hele pand is smaakvol gerenoveerd tot een hoge standaard en ligt achter een imposante poortingang op een terrein van iets meer dan een hectare met ommuurde tuin, boomgaard en een verwarmd binnenzwembad.

Het landhuis zelf biedt 300m2 elegante accommodatie met hoge plafonds, originele tegelvloeren en houten vloeren, originele open haarden en vele andere kenmerken uit die tijd. Het pand beschikt ook over centrale verwarming (onlangs geïnstalleerde nieuwe oliegestookte ketel) en dubbele beglazing. De begane grond bestaat uit een grote hal, een prachtige keuken van 48 m2, 3 grote lichte ontvangstruimten, een badkamer, een toilet, een kantoor en een bijkeuken. Op de eerste verdieping is een grote ouderslaapkamer met kleedkamer en ensuite, een overloop, een badkamer en nog twee zeer grote slaapkamers. Een trap leidt naar een grote zolderruimte die (afhankelijk van relevante toestemmingen) kan worden verbouwd tot verdere accommodatie.

Er zijn 5 gites met twee of drie slaapkamers (waarvan er vier centraal verwarmd zijn), allemaal afgewerkt volgens een hoge standaard met een eigen eethoek buiten. Daarnaast is er een grote bioscoop/gameruimte, een buitenkeuken, een overdekte eethoek in de buitenlucht en het prachtige verwarmde ondergrondse zwembad.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 855.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers15
 • Badkamers12
 • ReferentieBVI68815

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Néré (17510), in Charente-Maritime (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod