Huis verkopen

Een charmant huis met 4 slaapkamers op korte afstand van de monding van de Gironde met 2 grote garages op een groot

€ 240.750
Oppervlakte 152 m²
Perceel 8295 m²
Aantal kamers 10 kamers

A13949 – Een prachtig gerenoveerd huis op een groot goed onderhouden terrein met diverse bijgebouwen waaronder 2 grote garage/werkplaatsen. De woning ligt op slechts 10 minuten van de stad Mirambeau met supermarkten, restaurants, scholen, enz. en op korte rijafstand van de monding van de Gironde en zijn populaire badplaatsen. Het huis heeft 4 slaapkamers, waarvan er een nog afgewerkt moet worden. Dit zou een fantastische master suite zijn met een eigen badkamer en een uitloopbalkon is geïnstalleerd om van het prachtige uitzicht te genieten. Beneden is er een ruime eetkamer, zitkamer en keuken en aan de achterzijde een beneden toilet, een bijkeuken en nog een kamer die leidt naar de achtertuin.
Het huis biedt volop mogelijkheden om de bewoonbare ruimte te vergroten, mocht u dat willen. Er is ook de mogelijkheid om een bedrijf te runnen vanuit het pand en gebruik te maken van de prachtige garage/werkplaats.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 240.750
  • Type objectHuis
  • Kamers10
  • Slaapkamers4
  • Badkamers2
  • ReferentieUF-A13949

Locatie

Dit object ligt in Saint-Bonnet-sur-Gironde (17150), in Charente-Maritime (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod