Huis verkopen

Nummer 11, gloednieuw huis met 3 slaapkamers aan zee, île d'Oléron, Charente Maritime

€ 344.000
Oppervlakte 80 m²
Perceel 61 m²
Aantal kamers 4 kamers

A05391 – Een zeldzame kans om een gloednieuwe woning te kopen op 8 minuten van het strand op een privé residentie op 5 minuten van het stadscentrum. Gelegen aan de ZW kust op het gewilde eiland van Oléron. Dit traditionele ‘oléronais’ huis is gebouwd en ontworpen door een zeer gerenommeerde ontwikkelaar die meer dan 50 jaar ervaring heeft in heel Frankrijk. Het charmante dorpje St Georges d’Oléron, mooi omzoomd met stokrozen, is een van de grootste steden op het eiland met de Atlantische Oceaan aan de ene kant en het vasteland aan de andere. 16 km witte zandstranden, dagelijkse markten, vissershavens, watersport, oesters, Fort Boyard, dennenbossen, 150 km fietspaden en nog veel, veel meer. Het eiland is 30 km lang en staat in verbinding met het vasteland via een tolvrije brug.
De werkzaamheden aan deze 40 huizen tellende residentie zullen in sept 2021 beginnen, de opleverdatum is eind 2022. Op dit moment is meer dan de helft van de 40 huizen off plan verkocht. Andere huis opties beschikbaar. Neem contact op als u een brochure wilt ontvangen.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 344.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers4
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A05391

Locatie

Dit object ligt in Saint-Georges-d'Oléron (17190), in Charente-Maritime (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod